Subscribe
RSS
Archive
January February March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March (1) April May June July August September October November December (1)
January February March April May June July August September October November (2) December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August (1) September October November December

Moedertje Groen in verbinding met de natuur

August 16, 2021  •  Leave a Comment

Super leuk nieuws!

Sinds enige tijd lever ik wel eens wat fotowerk aan voor natuurgids Tessa Yanover alias Moedertje Groen. Een leuk samenwerkingsverband is inmiddels uitgegroeid in en mooie vriendschap. Zo vroeg ze mij afgelopen winter of ik met haar mee kon denken voor een mooi project.Toen ze vertelde waar ze al jaren mee bezig was twijfelde ik geen moment.

Op een onbewoond pionierseiland is ze begonnen met schrijven en is ze niet meer gestopt, zo groeiden verhalen, gedichtjes en weetjes over de natuur, uit tot een volwaardig boek. Of ik mooie natuurfoto's kan aanleveren ter ondersteuning van de verhalen voor haar eerste nog uit te geven boek.O ja en ik heb ook nog een coverfoto en auteursfoto nodig!

Hoe leuk is dat!

 

 

 

Over het boek

In Moedertje Groen – In verbinding met de natuur (ISBN 978493198166) neemt Tessa Yanover de lezer mee op een reis door haar eigen natuurlijke wereld dichtbij huis. Zij schrijft enthousiast, informatief en met humor over ‘buiten leven’, de windrichtingen, thuis en de (moes)tuin, strand zee en duin, vogels, sporen en factor TIJD.

De hoofdrolspeler is de natuur zelf, want bewust en onbewust leert zij ons dat de mens zelf ook natuur is en dat we om die reden goed voor de natuur moeten zorgen. Zorgen wij voor haar, dan zorgt zij voor ons.

 

Boekpresentatie

Zondag 19 september om 15.00 u zal Tessa Yanover haar boek presenteren bij boekhandel van der Meer in Noordwijk Vanzelfsprekend ben ik hierbij ook aanwezig. Wil je de boekpresentatie bijwonen dan kan dat! Reserveer dan jouw plekje via deze link

 

Excursie (of strandquiz) en boekpresentatie

Voor wie zondag 19 september niet kan of voor degene die het leuk vindt om met Tessa op excursie te gaan (bij goed weer) in combinatie met de boekpresentatie op strand, kan zich opgeven via dit emailadres vermeldt hierbij dat het gaat om deze excursie/boekpresentatie

 

Boek alvast bestellen?

op 13 september komt het boek uit en is deze te koop in de reguliere boekwinkel of via internet

Wil je zeker zijn van een exemplaar dan kun je deze bij Tessa alvast bestellen via haar website

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...