Even voorstellen....

 

Als gepassioneerd fotograaf ben ik veelal buiten in de natuur te vinden. Ik ga graag op pad met mijn camera. Dichtbij huis en ook wat verder weg. Nederland heeft veel moois te bieden. In de natuur kom ik tot rust en raak geinspireerd door al het moois om me heen. Of het nu mooi licht is tijdens een zonsopkomst of zonsondergang, dat moment dat me overrompelt en intens laat genieten, is soms nog belangrijker dan die ene mooie foto maken. Als ik dan thuis kom en de resultaten bekijk dan zijn dat toch pure kadootjes! Ik woon aan de zuidhollandse kust dus ben ik vaak op het strand te vinden ben met mijn camera. Elke dag is weer anders, en laat me verrassen door wat er op mijn pad komt.

 

 

Mijn werk

 

Fotografie is schrijven met licht. Dit schrijven met licht is mijn manier om weer te geven hoe ik de natuur om me heen zie en dat geheel op eigen wijze vast te leggen.

Puur... soms als abstract schilderij, vervreemdend van zijn omgeving. Regelmatig maak ik fotografische uitstapjes zoals architectuur. Juist die moderne architectuur leent zich uitstekend voor strak abstract lijnenspel

 

mijn uitrusting

camera: Canon 5D mark III

Canon 7D

lenzen: Canon EF 16-35 mm 1:2.8 L II USM

Canon EF 24-70 mm F2.8 L USM

Canon EF 70-300 mm F4-5.6 L IS USM

Canon macro EF 100 mm 1:2.8 USM

Canon EF 50 mm 1:1.8 mm II

Lensbaby composer pro

 

vintage lenzen: Meyer-optik Görlitz Oreston F1.8 50 mm

Meyer-optik Görlitz Orestegon F2.8 29 mm

Meyer-optik Görlitz Domiplan F2.8 50 mm

Helios - 44-2 F2 58 mm

 

LEE filter set 100 mm systeem met neutral density graduated filters 0.6 /0.9

LEE little stopper

Soligor extension tubes

Triopo carbon statief met sirui balhoofd