Zenfolio | Petra van Went Fotografie | 50 dagen | 50 mm project
Subscribe
RSS
Archive
January February March April (1) May June July August September October November December
January February March (1) April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March (1) April May June July August September October November December (1)
January February March April May June July August September October November December

50 dagen | 50 mm project

March 31, 2013  •  Leave a Comment

 

50 dagen 50 mm projectdag 1 klaar voor de strat... in de periode 1 februari tot en met 22 maart 2013 heb ik samen met 9 andere fotografen aan een project mee gedaan op facebook. de opdracht was om elke dag 1 foto te maken en te plaatsen in de besloten groep. deze foto moet geschoten zijn met een 50 mm primelens. deze lens heeft eigenlijk prachtige eigenschappen. het grote diafragma van f1.8 geeft prachtige resultaten met een zeer kleine scherptediepte. veel fotografen bezitten deze lens maar pakken 'm eigenlijk te weinig uit de tas. Deze 50 dagen waren een echte uitdaging, de camera ging overal mee naar toe en leverde soms verrassende beelden op. een onderwerp waar je normaal gesproken niet ze snel aan zou denken leverde een prachtig resultaat op. de groep fotografen kende ik niet op 1 na, al gauw ontstond er een hechte band en dagelijks commentaar op elkaars foto's waren zeer waardevol, soms hilarisch dan weer opbouwende kritiek. het voelde als een dagelijks samenzijn. mijn bijdragen heb ik samengevoegd in een filmpje en de mooiste foto's staan in deze map. http://www.petravisserfotografie.nl/p477135423


Comments

No comments posted.
Loading...